Vest
Najave
Maxi rođendan na Trgu otvorenog srca - Ponedeljak, 12  decembar  2011

Data/Images/maxi_s.jpg

Ovog 12. decembra Maxi supermarketi slave 11. rođendan kao deo međunarodne maloprodajne mreže Delhaize Group. Kao pravi velikodušni slavljenici, naši prijatelji iz Maksija, odlučili su da svim posetiocima "Trga otvorenog srca" poklone tri sata odlične zabave. Proslava Maxi rođendana na "Trgu otvorenog srca" trajaće od 18 do 21 sat.

Nastupaju:

  • 18:05 - Magic Show & Mađionicar Bobi
  • 18:25 - Aleksandra Kovac & Hor "Beogradski Glas"
  • 19:00 - Gruvlend Sessions Live
  • 19:40 - Sevdah Baby Live PA
  • 20:20 - DJ Groovyman

U duhu novogodišnjih praznika Maxi raspisuje konkurs za najlepše pismo Deda Mrazu, u kome deca treba da objasne koji poklon žele da dobiju za Novu godinu i zbog čega su ga zaslužili. Pisma se mogu ostaviti na "Trgu otvorenog srca" u poštanskom sandučiću kod Maxi kućice, ili poslati na adresu Auto put za Zagreb 35, Tempo Kvantaš, Beograd (sa naznakom "Za Deda Mraza"). Maxi će nagraditi autore najlepšeg pisma, a imena dobitnika će biti objavljena 14. januara.

Sve vreme na "Trgu otvorenog srca" u Maxi kućici će se prodavati slatkiši i paketići pogodni za praznična darivanja po promotivnim cenama. Deo Maxi kućice izdvojen je i za organizacije sa kojima Maxi ima dugogodišnju saradnju, UNICEF i Društvo za pomoć osobama ometenim u razvoju "Stari grad", koji će prodavati čestitke i rukotvorine, a sav novac koji prikupe ostaje tim organizacijama za sprovođenje akcija.

Srećan rođendan Maxiju i da nam još dugo pružaju male radosti svaki dan!

http://www.facebook.com/Trg.otvorenog.srca

······ © Beogradska Kulturna Mreža D.O.O. ········· design by Trilenium & MASSVision ······