Vest
Najave
Održana press konferencija povodom koncerta Orthodox Celtsa - Četvrtak, 10  mart  2011

U tribinskoj sali Doma Omladine, 10. marta 2011, održana je press konferencija povodom koncerta grupe Orthodox Celts, zakazanom za 17. mart u 21h u Velikoj sali Doma omladine. Medijima su se obratili Aca Seltik – frontmen benda, Dragan Ambrozić – odgovorni urednik programa Doma omladine i Miloš Aleksić ispred Beogradske Kulturne Mreže.

Data/Images/100311_01_s.jpg

Data/Images/100311_02_s.jpg

Tradicionalno obeležavajući Dan Svetog Patrika već 19. put, bend obećava savršen ples i odličan provod, čak i bolji nego prošle godine. Aca je izjavio "Ovo je, recimo, generalna proba pred obeležavanje 20-ogodišnjice naših koncerata" i na pitanje, koji mu je omiljeni koncert do sada, on odgovara: "Upravo ovaj sledeći". Što se tiče iznenađenja na koncertu, Aca je ostao tajanstven, rekavši da je prošlogodišnja gošća, Ana Sofrenović, bila prijatno iznenađenje čak i za bend.

Data/Images/100311_03_s.jpg

Data/Images/100311_04_s.jpg

Data/Images/100311_05_s.jpg

Dragan Ambrozić je najavio da posetioce očekuje prijatno iznenađenje kada budu videli renoviranu Veliku salu, gde će se koncert i održati. Najavio je bogat muzički sadržaj u okviru Doma omladine, a sve u cilju promovisanja domaćih bendova.

Mesto legendarnih koncerata, festivala i izložbi očekuje vas na koncertu benda Orthodox Celts uz proslavu dana Svetog Patrika.

······ © Beogradska Kulturna Mreža D.O.O. ········· design by Trilenium & MASSVision ······