Vest
Najave
Koncert Vlatka i Stefana na korak do pobede za Oskar popularnosti - Utorak, 11  januar  2011

Koncert Vlatka Stefanovskog i Stefana Milenkovića ušao je u finale za kategoriju koncert godine!

Glasanje za pobednika i osvajača Oskara popularnosti traje još dve nedelje, od 17.01. do 31.01.2010, a onda spektakl: gala veče dodele Oskara popularnosti u Sava centru 1. februara u 21 sat.

 

ŠIFRA KONCERTA VLATKA I STEFANA JE OP 56

Ukucajte OP 56 i pošaljite na 3343.

 

KAKO GLASATE ZA LIČNOSTI 2010. GODINE

Data/Images/siv_10_s_no1.jpgPropozicije glasanja vrlo su jednostavne. Možete glasati na dva načina: kuponom koji se nalazi u svakom broju magazina "Puls" ili SMS-om.

Ukoliko glasate kuponom, u prazna polja pored naziva osamnaest kategorija upišite imena svojih favorita, po jedno za svaku kategoriju, a potom svoje ime i prezime, adresu i kontakt telefon u rubrike predviđene za to, kako bi organizator mogao da stupi u kontakt s vama ukoliko osvojite neku od vrednih nagrada. Stavite kupon u kovertu i pošaljite ga na adresu:

Puls
za Oskar popularnosti
Žorža Klemansoa 19
11000 Beograd

 

Glasanje SMS-om

Jednim SMS-om, za razliku od kupona kojim glasate odjednom za svih osamnaest kategorija, možete glasati samo za ličnost u jednoj kategoriji.

Prvo ukucajte OP (skraćenica za Oskar popularnosti), potom razmak, pa REDNI BROJ FINALISTE. Poruku pošaljite na broj 3343 (važi za sve mreže).

Na primer, ako želite da koncert Vlatka Stefanovskog i Stefana Milenkovića proglasite najboljim koncertom 2010. godine ukucajte OP 56 i pošaljite na 3343!

Cena jednog sms-a je 30 din + PDV + 10% na upotrebu mobilnog telefona + uobičajena cena poruke Vašeg operatera. Deo prihoda od glasanja biće uplaćen ugroženima u Kraljevu!

······ © Beogradska Kulturna Mreža D.O.O. ········· design by Trilenium & MASSVision ······