Vest
Najave
Beogradska kulturna mreža organizuje koncert Orthodox Celtsa u Domu omladine 17.03.2010. povodom proslave Dana Svetog Patrika - Ponedeljak, 01  mart  2010

Data/Images/aca_seltik_s.jpgOrthodox Celts, najpoznatiji "srpski Irci" i jedan od najzanimljivijih bendova na domaćoj sceni, održaće, povodom Dana Svetog Patrika, koncert 17. marta, u 21 čas, u Domu omladine Beograda. Producent koncerta je Beogradska kuturna mreža, a ulaznice su već u prodaji na blagajni Doma omladine i on-lajn na adresi www.tiketservis.com.

Cena karte je 980 dinara. Svaki posetilac sa kupljenom kartom dobiće, prilikom ulaska na koncert, majicu Orthodox Celtsa.

"Ovo je osamnaesti put da Orthodox Celts obeležavaju Dan Svetog Patrika", kaže Aca Seltik, frontmen benda. "Mislim da smo zaslužili ovakvo punoletstvo. Sviraćemo pesme koje ljudi očekuju da čuju, ali će biti i iznenađenja. Biće starih stvari koje jako dugo nismo imali na repertoaru, a izvešćemo i jednu novu koja bi trebalo da ljudima posluži kao neka vrsta putokaza ka narednom albumu."

Sve informacije o novinarskim akreditacijama za koncert Orthodox Celtsa možete naći da sajtu Beogradske kuturne mreže www.beogradskakulturnamreza.com.

 

Srdačan pozdrav,

Beogradska kulturna mreža

Kontakt

······ © Beogradska Kulturna Mreža D.O.O. ········· design by Trilenium & MASSVision ······