Vest
Najave
Nagrada Beogradskoj kulturnoj mreži za "Marketinški događaj godine" - Petak, 30  oktobar  2009

U sredu, 28. oktobra, u okviru manifestacije "Marketinški događaj godine", koju organizuju Mark-Planetak, izdavač uglednog časopisa Taboo, i Privredna komora Srbije, u Komori su svečano uručene nagrade najboljima na polju marketinga i PR-a.

Data/Images/bkm_pks_s12_s.jpgBeogradska kulturna mreža dobila je nagradu "Punom parom napred" za marketinški događaj godine.

Kroz društvenu kampanju, koja se, povodom ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa, odvijala pod sloganom "Biram da recikliram", ukazano je na važnost očuvanja životne sredine i prikupljen je novac za kupovinu reciklažnih kontejnera za beogradske škole. Beogradska kulturna mreža osmislila je kampanju i realizovala je u saradnji sa Ministarstvom životne sredine i prostornog planiranja, Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja, Ministarstvom trgovine i usluga, Skupštinom Grada Beograda, kompanijama Ball Packaging Europe i Colliers International, kao i ambasadama SAD i Velike Britanije.

Na ceremoniji u Privrednoj komori, nagradu je, iz ruku cenjenog marketinškog stručnjaka Vladimira Čeha, primio Dragan Marinković, član Razvojnog odbora Beogradske kulturne mreže.

Data/Images/bkm_pks_s03_s.jpg

Data/Images/bkm_pks_s11_s.jpg

Data/Images/bkm_pks_s07_s.jpg

Data/Images/bkm_pks_s13_s.jpg

······ © Beogradska Kulturna Mreža D.O.O. ········· design by Trilenium & MASSVision ······