Vest
Najave
Profesor Dennis Wilcox čestitao organizatorima Belgrade Beer Fest-a - Sreda, 21  oktobar  2009

Ugledni profesor San Jose kalifornijskog univerziteta, Dennis Wilcox, jedan od najcenjenijih PR stručnjaka na svetu, boravio je sredinom oktobra u Srbiji, održavši više stručnih predavanja iz oblasti odnosa sa javnošću i značaja interneta u kampanji Baraka Obame.

U zgusnutoj agendi boravka, jedno veče je proveo sa organizatorima Beer Festa i predstavnikom Turističke organizacije Beograda.

U prijatnom ambijentu picerije Pomodoro, profesor Wilcox je čestitao na pozitivnom publicitetu ovogodišnjeg izdanja Beer Festa, istovremeno davajući korisne sugestije i savete.

Profesor Wilcox priprema novu verziju svog udžbenika, Public Relations Strategies & Tactics, koja će izaći 2011. godine. I u novom izdanju udžbenika Belgrade Beer Fest će biti naveden kao pozitivan primer PR kampanje, nadograđen u odnosu na prvo izdanje knjige, sa više ilustracija i komparativnim prikazima prof. Wilcoxa. 

Udžbenik Public Relations Strategies & Tactics se koristi na preko 300 univerziteta u svetu i popularno ga nazivaju PR biblijom.

Data/Images/dennis_wilcox_ss.jpg

······ © Beogradska Kulturna Mreža D.O.O. ········· design by Trilenium & MASSVision ······