Vest
Najave
XIII BELGRADE BEER FEST 19-23. avgust 2015, Ušće - Utorak, 26  maj  2015

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će ovogodišnji, XIII Belgrade Beer Fest biti održan od 19. do 23. avgusta 2015. godine, na beogradskom Ušću. Svih pet festivalskih dana ulaz će biti besplatan.

Najveći pivski i muzički festival u Istočnoj Evropi i ovog avgusta spreman je da prihvati više od pola miliona posetilaca i pruži pet dana vrhunske zabave i uživanja u muzici i najraznovrsnijoj ponudi piva u zemlji.

Kao jedan od najprepoznatljivijih festivala iz naše zemlje, Belgrade Beer Fest je publici uvek nudio aktuelne pivske brendove i prestižne muzičke izvođače, pa je tako u prethodnih dvanaest godina ugostio više od 6,7 miliona posetilaca iz celog sveta, koji su bili u prilici da uživaju u preko 200 inostranih i domaćih piva i preko 500 domaćih i stranih bendova.

Na spektakularnom otvaranju ovogodišnjeg festivala nastupiće jedan od najvećih srpskih rok bendova - Riblja Čorba. Koncerti ovog benda su uvek vrhunsko iskustvo za publiku, što dokazuje i činjenica da je jedan od njihovih nastupa svojevremeno proglašen za najbolji na ovom festivalu. Frontmen Bora Đorđević je isticao da su "koncerti ovog tipa uvek sjajna mesta za druženje i svirku, jer je na Beer Festu dobra atmosfera i ljudi dolaze da uživaju".
Kao uvod u ovogodišnju manifestaciju, tokom celog leta do početka festivala, očekuje nas niz događaja koje će zajedno sa partnerima organizovati producent festivala Beogradska kulturna mreža, gde će posetioci moći da se bolje upoznaju sa sadržajima ovogodišnjeg festivala, brojnim pivskim novitetima, kao i sa prednostima i značajem reciklaže.

Dobrodošli na Belgrade Beer Fest 2015!

Belgrade Beer Fest u ovogodišnjem izdanju The European Festival Guide

Najpoznatiji evropski festivalski vodič (The European Festival Guide), koji objavljuje British American Media, uvrstio je Belgrade Beer Fest među festivale koje ove godine ne treba propustiti. Zahvaljujući statusu koji je stekao među ljubiteljima festivala iz celog sveta, Belgrade Beer Fest je našao svoje mesto u ovogodišnjem izdanju vodiča, koji je štampan u 575 hiljada primeraka. Vodič je dostupan u najvećim lancima knjižara kao što su WHSmiths, Waterstones, Sainsburys, kao i u čak 130 Univerzitetskih biblioteka.

Ljubitelji digitalnog izdanja mogu ga preuzeti i na svoje Apple, Android, Blackberry i Windows uređaje ili ga pronaći na Amazonu i Pocketmags-u.

······ © Beogradska Kulturna Mreža D.O.O. ········· design by Trilenium & MASSVision ······