Vest
Najave
Belgrade Beer Fest 2015 promovisan na Sajmu turizma u Beogradu - Ponedeljak, 23  februar  2015

Belgrade Beer Fest će se održati od 18. do 23. avgusta 2015. godine, na Ušću. Trinaesto izdanje Belgrade Beer Festa pružiće posetiocima sjajnu zabavu, preko 50 različitih inostranih i domaćih pivskih brendova i raznovrstan muzički program uz produkciju koja je odavno postavila standarde kvaliteta u Srbiji i regionu.

Belgrade Beer Fest - najposećenija manifestacija i najveći pivski festival u jugoistočnoj Evropi, koji je u prethodnih 12 godina zabeležio 6,7 miliona posetilaca, predstavio se i posetiocima 37. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu. Promocija Beer Festa 2015 se održala 21. februara 2015. godine, na štandu Turističke organizacije Beograda u hali 4 Beogradskog sajma.

Beogradska kulturna mreža je i ovog puta u saradnji sa svojim strateškim partnerom - Turističkom organizacijom Beograda pripremila za posetioce sajma turizma jednočasovnu promociju Beer Festa. Na štandu TOB-a u hali 4 Beogradskog sajma nastupio je sastav PLUG-IN, koji čine Mr. Zorba DJ, pobednik Sensation White DJ takmičenja 2011. godine i sjajni perkusionista N.I.K.O. Sastav PLUG-IN nas je svojim live DJ setom koncipiranim na veselim house, funky i latino ritmovima podsetio na sjajnu atmosferu i zabavu najposećenije letnje manifestacije u jugoistočnoj Evropi. Uživajući u prezentaciji najvećeg beogradskog festivala, posetioci su bili u prilici da degustiraju proizvode Beogradske industrije piva.

······ © Beogradska Kulturna Mreža D.O.O. ········· design by Trilenium & MASSVision ······