Vest
Najave
Prezentacija Belgrade Beer Festa na konferenciji: "Nemačka premium piva" - Petak, 26  oktobar  2012

Beogradska kulturna mreža predstavila je svoj najznačajniji događaj - Belgrade Beer Fest na konferenciji "Nemačka premium piva" koja je održana 23.10.2012. godine u hotelu Metropol Palace. Konferenciju je organizovala delegacija nemačke privrede u Srbiji uz pokroviteljstvo nemačkog saveznog ministarstva za prehranu, poljoprivredu i zaštitu potrošača. Tema konferencije bila je mogućnost unapređenja saradnje Srbije i Nemačke u ovoj privrednoj oblasti sa akcentom ulaska nemačkih premium piva na srpsko tržište.

Prisutnim zvanicama i novinarima obratili su se između ostalog predstavnici četiri nemačke pivare prezentujući svoje brendove, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, kompanije Carlsberg Srbija i austrijske kompanije koja se bavi špedicijom.

Miloš Aleksić, marketing menadžer Beogradske kulturne mreže, imao je čast da prezentuje najposećeniji pivski festival u jugoistočnoj Evropi - Belgrade Beer Fest. Ostvareni su prvi kontakti sa nemačkim proizvođačima tokom degustacije njihovih premium brendova. Pored interesovanja da svoje proizvode predstave na Beer Festu 2013. godine, želja im je da ih plasiraju putem velikih trgovinskih lanaca, kao i u HoReCa sektoru.

Nadamo se da će do uzajamne saradnje doći i da će posetioci Belgrade Beer Festa sledeće godine biti bogatiji za nemačko premium iskustvo...

Data/Images/01_s_no2.jpg

Data/Images/02_s_no2.jpg

Data/Images/03_s_no2.jpg

Data/Images/04_s_no2.jpg

······ © Beogradska Kulturna Mreža D.O.O. ········· design by Trilenium & MASSVision ······