Vest
Najave
IQ MUSIC I KST VAS POZIVAJU NA IQ MUSIC PROMO NIGHT - Petak, 01  jun  2012

U petak 1. juna, od 23h do 4h, IQ MUSIC festival, DJ Slipi i specijalni gost večeri David Vartabedijan, vas pozivaju na IQ MUSIC PROMO NIGHT, u klubu KST-a. David Vartabedijan, kao veliki poštovalac i poznavalac Merilina Mensona, pridružiće se DJ Slipiju i pripremiti sve goste za koncert koji se ne propušta, nastup Merilina Mensona 9. Juna, na IQ MUSIC festivalu u Beogradskoj Areni. Osim Mensona, ovaj dvojac će puštati i muziku drugih izvođača IQ MUSIC-a, poput Laibacha, Mizara i Block Out-a, ali i njima srodnih muzičara.

Svi koji dođu treba pažljivo da čuvaju kartu, koju će dobiti na ulazu u KST, po standardnoj ceni od 130 dinara, jer će zahvaljujući njoj moći da kupe i kartu za IQ MUSIC po neverovatnoj ceni! Naime, u ponedeljak 4. juna, na blagajni Beogradske arene, u periodu od 12h do 20h, svi koji donesu ulaznicu iz KST-a sa pečatom kluba i datumom 1. jun, moći će da kupe 2 ulaznice za IQ MUSIC za ukupno 1500 dinara.

IQ Music je nov muzički festival, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska Kulturna Mreža, uz podršku Jelen Live, na kome će se predstaviti više različitih izvođača, kako iz regiona, tako i sa internacionalne muzičke scene. Pored Mensona, nastupiće Laibach, Dirty Vegas, Mizar i beogradski bend Block Out.

Ulaznice po cenama od 2890 parter i 2990 dinara tribine u prodaji su na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Card servis prodajna mesta, Eventim prodajna mesta, "Ušće" Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs i www.tickets.rs.

······ © Beogradska Kulturna Mreža D.O.O. ········· design by Trilenium & MASSVision ······