Nagrade

Belgrade Beer Fest dobitnik nagrade Top Serbian Brands 2015

Belgrade Beer Fest - Najbolje iz Srbije 2014.

Belgrade Beer Fest je dobitnik nagrade "Najbolje iz Srbije" za 2014. godinu u kategoriji "Najbolja manifestacija u funkciji promocije Srbije". Akciju "Najbolje iz Srbije" počevši od 2004. godine organizuju Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Privredna Komora Srbije i dnevni ekonomski list Privredni pregled, sa ciljem da se promovišu najbolji robni i korporativni brendovi na tržištu Republike Srbije.

Nagrada "Punom parom napred" za marketinški događaj 2009. godine

Kroz društvenu kampanju, koja se, povodom Belgrade Beer Festa 2009, odvijala pod sloganom "Biram da recikliram", ukazano je na važnost očuvanja životne sredine i prikupljen je novac za kupovinu reciklažnih kontejnera za beogradske škole.

Beogradska kulturna mreža osmislila je kampanju i realizovala je u saradnji sa Ministarstvom životne sredine i prostornog planiranja, Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja, Ministarstvom trgovine i usluga, Skupštinom Grada Beograda, kompanijama Ball Packaging Europe i Colliers International, kao i ambasadama SAD i Velike Britanije.

Priznanja
Data/Images/priznanje_bbf_2003_s.jpg
Data/Images/priznanje_bbf_2004_s.jpg
Data/Images/priznanje_putujmo_2005_s.jpg
Data/Images/priznanje_mensa_2005_s.jpg
Data/Images/priznanje_galeb_2005_s.jpg
······ © Beogradska Kulturna Mreža D.O.O. ········· design by Trilenium & MASSVision ······