Trg otvorenog srca 2016

Trg otvorenog srca je od decembra 2015. godine uvršten u turističku ponudu gradskog dočeka Nove godine u glavnom gradu Srbije "Beogradska zima". Pored Trga otvorenog srca, ponudu "Beogradske zime" upotpunili su i: Ulica otvorenog srca, Trg bajki, Doček Nove godine, Klizalište na Trgu Nikole Pašića i Novogodišnji festival na Beogradskom Sajmu.

"Beogradska zima" čiji je sadržaj prezentovan na nekoliko različitih lokacija u Beogradu osmišljena je sa ciljem povećanja broja inostranih posetilaca Beograda i građenja imidža glavnog grada kao značajne evropske city break destinacije tokom novogodišnjih praznika.

Na Trgu Republike i u Knez Mihailovoj ulici u periodu od 01. decembra 2015. godine do 28. februara 2016. godine peti put za redom upriličen je praznični kutak sa ukrašenim drvenim kućicama lokalnih zanatlija u kojima su se prodavali suveniri, novogodišnji nakit, ukrasi, igračke, kafa, čaj i drugi napici, kao i različiti slatkiši.

Manifestacija održana u saradnji sa Skupštinom grada Beograda, Turističkom organizacijom Beograda, CEBEF-om i brojnim partnerima.

······ © Beogradska Kulturna Mreža D.O.O. ········· design by Trilenium & MASSVision ······