St. Patrick's Day, Orthodox Celts

Beograd, 17. mart 2011. u 21:00
Dom Omladine Beograda

Dan Svetog Patrika Irci slave već više od hiljadu godina, a festival u Dablinu poseti milion ljudi. Tog dana se svi oblače u zeleno (zvanična boja festivala), jedu irsku hranu, piju irsko pivo, likere i viski.

I ove godine sala Doma Omladine će se zeleneti uz koncert grupe Orthodox Celts koji već 19 godina tradicionalno obeležavaju Dan Svetog Patrika. Vrhunski izvodeći tradicionalnu irsku muziku i kombinujući je sa rock elementima Kelti će i ovog puta stvoriti neverovatno veselu i uzavrelu atmosferu. Na našim prostorima Orthodox Celts su bez sumnje najkvalitetniji izvođači ovog muzičkog žanra i iz godine u godinu osvajaju sve veći broj fanova.

Prošlogodišnja proslava punoletstva ostala je zapamćena po prepunoj sali razigranih obožavalaca, gostu iznenađenja Ani Sofrenović koja je izvela numeru "Danny boy" i po pesmi "King of the Hill" kojom su zagolicali maštu fanovima najavivši početak snimanja njihovog novog albuma. Posetioci su kući otišli bogatiji za još jedno divno iskustvo i uz suvenire koje je za tu priliku obezbedila Beogradska Kulturna Mreža, producent koncerta.

Najbolji provod, odlično pivo i energična muzika očekuju vas i ove godine u Domu Omladine Beograda 17. marta u 21:00.

- 19 je moj srećan broj. Devetnaesti put Sveti Patrik dolazi među Srbe što samo po sebi znači da smo posle prošlogodišnje velike mature i dalje na pravom kursu, do doktorata koji očekujemo kad budemo zaokruživali prve 2 decenije. I dan danas nisam načisto koji od tih tradicionalnih koncerata mi je najbolji i uvek očekujem da je onaj sledeći upravo taj. Tako je i ovog puta, jer magija tog dana i koncertiranja na sam taj dan je nešto što izlazi iz okvira onoga što možemo objasniti na uobičajen način i običnim rečima.

Ulaznice su u prodaji od 1. marta na biletarnici Kulturnog Centra Beograda (ex Bilet Servis) i od 03. marta na biletarnici Doma Omladine Beograda po ceni od 1100 dinara.

······ © Beogradska Kulturna Mreža D.O.O. ········· design by Trilenium & MASSVision ······