Koncert Stefana Milenkovića

Data/Images/plakat_s.jpg

 

 

O KONCERTU

Prošla godina je bila godina dvostrukog jubileja. Stefan Milenković i Sava centar su proslavili trideset godina života, postojanja, velikih uspeha i mnogobrojnih priznanja, kod nas i u svetu. Njihova dugogodišnja nadahnuta saradnja pružila je nama, publici, nebrojene trenutke uživanja.

Stefanovi nastupi su uvek bili poseban spoj emocija i umetničkog izražavanja, a snažna energija i istovremeno lakoća kojom svira violinu, čine nas ponosnim što je rođen i odrastao na ovim prostorima.

U poslednjih pet godina, uspomene su se nagomilale, a nostalgija postajala sve veća.

Svečani koncert, 28. juna, u velikoj dvorani Sava centra, označiće i nastavak našeg divljenja i poštovanja prema jednom od največih ambasadora kulture naše zemlje u svetu. Sasvim sigurno u tome će nam pomoći i Ani Aznavoorian, violončelistkinja velikog osećaja i virtuoznosti, supruga Stefana Milenkovića, kao i Eivind Gullberg Jensen, jedan od najtalentovanijih dirigenata današnjice.

Beogradska kulturna mreža će sa svoje strane doprineti uspehu ovog koncerta jednim sasvim drugačijim pristupom organizaciji ovakvih dogadjaja. Moderno dizajnirana marketinška kampanja će trajati 2 meseca, i u njoj će biti uključena sva savremena advertising sredstva.

Radio televizija Srbije, kao generalni medijski partner, kompletno ce snimati koncert.

Koncert 28. juna će biti nešto posebno.

Zajedno, spremni smo za taj izazov.

 

······ © Beogradska Kulturna Mreža D.O.O. ········· design by Trilenium & MASSVision ······