Gradski doček Nove godine
Data/Images/nova_00_s.jpgKoncipirajući poslednja tri Dočeka Nove godine sa četiri bine, više vrsta muzike, dečiji program, postigli smo osnovne ciljeve – da proslava bude masovno propraćena, sa jasno zaokruženom pričom i porukom.

Doček 2004-te godine je bio «Noć za budućnost», kada smo rekli da Beograd i Srbija jedini put imaju ka Evropskim integracijama, dok je Doček Nove 2005-te godine, poručio da je Beograd Peti Element u novogodišnjoj noći, i da nam svima treba više ljubavi i tolerancije. Poslednji doček, 2006. godine, je po koncepciji i dinamici bio "U šestoj brzini", čime smo takođe uputili Novogodišnju poruku građanima da posle sjajne zabave što pre "ubacimo u šestu brzinu", i više radimo, kako bi nam što pre bilo bolje.

Data/Images/nova_01_s.jpgSkoro milion ljudi na ulicama, sjajna atmosfera, odlično posećema internet prezentacija, i nezapamćena navala stranaca u Beograd na upravo ovakav Doček, dokaz su da nismo pogrešili.

Od pre dve godine, Beograd ima postavljene standarde i u Dočeku Nove godine, čime smo bar malo bliži ostalim prestonicama sveta.
Detalje možete pogledati na www.novagodina.net.
······ © Beogradska Kulturna Mreža D.O.O. ········· design by Trilenium & MASSVision ······