Prljavo kazalište 2012

KOMBANK Arena, 22.12.2012. u 20h

Posle dvadesetšest godina od poslednjeg koncerta u Beogradu, PRLJAVO KAZALIŠTE koje važi za najveći i najbolji hrvatski pop-rock bend, nastupa u Kombank Areni, 22. decembra sa početkom u 20h.

PRLJAVO KAZALIŠTE je nastalo 1977. u zagrebačkom predgrađu Dubrava pod snažnim uticajem panka. Ime grupe potiče od jedne epizode stripa Alan Ford, kada članovi družine T.N.T. dolaze u pozorište nazvano "Prljavo kazalište". Prvu postavu grupe činili su: Jasenko Houra (gitara), Zoran Cvetković (gitara), Davorin Bogović (vokali), Niko Hrastekbas i Tihomir Files (bubnjevi).

Neke od najpoznatijih numera Prljavog Kazališta, nastale tokom muziciranja dugog preko 30 godina su: "Mi plešemo", "Crno bijeli svijet", "Tu noć kad si se udavala", "Kiše jesenje", "Marina", "Heroj ulice", "Ako tražiš nekoga", "Zbog mene ne plači", "Lupam glavom u radio", "Sve je lako kad si mlad", "Ne zovi mama doktora", "Ma kog me boga za tebe pitaju", "Zaustavite zemlju", "Uzalud vam trud svirači", "S vremena na vrijeme", "Moj bijeli labude" itd.

Ulaznice za koncert grupe PRLJAVO KAZALIŠTE su u prodaji od ponedeljka, 15. oktobra po cenama od: 1800, 1900, 2200, 2400, 2500, 2800 dinara na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Doma omladine i UŠĆE Shopping centar.

Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs. Call center 0900/11 00 11 počinje sa novim radnim vremenom od 10 do 22h, svih sedam dana u nedelji. Call centar na telefon 0900/11 00 11 - cena poziva sa fiksne i mobilne mreže MTS-a je 48 din/min*.

Diskografija:

  1. Prljavo Kazalište - 1979
  2. Crno bijeli svijet - 1980
  3. Heroj ulice - 1980
  4. Korak do sna - 1983
  5. Zlatne godine - 1985
  6. Zaustavite zemlju - 1988
  7. Sve je lako kad si mlad - 1988
  8. Devedeseta - 1990
  9. Lupi petama... - 1993
  10. Božićni koncert - 1995
  11. S vremena na vrijeme - 1996
  12. XX godina - 1997
  13. Dani ponosa i slave - 1998
  14. Sve je lako kad si mlad - 2001
  15. Radio Dubrava - 2003
  16. Moj dom je Hrvatska - 2005

Kontakt osoba:

 

Data/Images/bilbord_s.jpg

Preuzmite fotografiju u rezoluciji za štampu Data/Images/jpg_01_s.jpg

 

······ © Belgrade Cultural Network Ltd. ········· design by Trilenium & MASSVision ······