Jelen Pivo LIVE
JELEN PIVO LIVE MUSIC FESTIVAL - Serbia are you ALIVE!!!?

Jelen Pivo LIVE je muzički festival koji se održao 07 i 08. septembra u Beogradu, drugi put za redom. U želji da dodatno afirmiše domaću muzičku scenu i na jedno mesto okupi najpoznatije domaće, regionalne ali i svetske bendove, Jelen Pivo LIVE je svim ljubiteljima dobrog zvuka obezbedio kvalitetan dvodnevni program na Kalemegdanu.

Među učesnicima na festivalu 2007. godine nalaze se imena kao što su Ian Brown, Happy Mondays, Gary Moore, Hladno Pivo, Let 3, Disciplin A Kitschme, Partibrejkers, Plejboj, Darkwood Dub, Obojeni Program, Marčelo, Dado Topić i Time, Darko Rundek, Laibach.

Festival je ovom prilikom pružio šansu i mladim neafirmisanim bendovima da se oprobaju na velikom stejdžu, u želji da da novi zalet domaćoj muzičkoj sceni.

U okviru muzičkog festivala Jelen Pivo LIVE predstavljena je rock kultura u mnogim njenim pravcima, a učešće poznatih domaćih i inostranih bendova garantovala je odličan muzički događaj za sve posetioce.

Beogradska kulturna mreža, kao izvršni producent, sa zadovoljstvom je uzela učešće u organizaciji Jelen Pivo LIVE festivala, koji je septembra 2007. prvi put organizovan na tako velikom nivou.

Svoje, sada već ogromno stečeno iskustvo na projektima Beer Fest, Gradska Nova godina, Sport Fest, kao i mnogobrojnih drugih koncerata, "stavili smo u pogon" kako bi Beogradu, Srbiji i gostima iz drugih zemalja prezentovali jedan ukusno dizajniran muzički događaj.

Negujući isključivo gitarski zvuk, uz visoke tehničke standarde, a sve to na prelepoj lokaciji Kalemegdanske tvrđave, želimo napraviti festival za pamćenje.

 

 

Data/Images/jelen_live_gary_moore_m.jpg

······ © Belgrade Cultural Network Ltd. ········· design by Trilenium & MASSVision ······