Film Šišanje

Data/Images/sisanje_roll_white.jpgBKM podržala film Šišanje

 

Data/Images/press2_ss.jpgBeogradska kulturna mreža je podržala snimanje drugog filma Stevana Filipovića "Šišanje". Smatramo da je tema filma veoma bitna za mlade ljude u Srbiji, i učinićemo sve da ovaj društveno angažovan film bude što uspešniji.

 

 

 

AUTORI FILMA "ŠEJTANOV RATNIK" SNIMAJU NOVI FILM

 

Ekipa filma "Šejtanov ratnik" na čelu sa rediteljem Stevanom Filipovićem počela je snimanje svog novog filma "Šišanje"

 

Data/Images/nikolakojo_ss.jpgEkipa film "Šejtanov ratnik" počela je snimanje svog novog filma "Šišanje". U bioskopu Tuckwood Cineplex novinarima je predstavljen prvi snimljeni materijal, autorska i glumačka ekipa filma predvođena rediteljem Stevanom Filipovićem. "Šišanje" je drugi film Stevana Filipovića i grupe autora koja je obeležila 2006. godinu uspešnim debitantskim filmom "Šejtanov ratnik". Koliko je "Šejtanov ratnik" u srpsku kinematografiju uveo fantastiku kojom je oskudevala, toliko će „Šišanje“ u srpski film vratiti ozbiljan politički angažovan film za mlade.

 

Data/Images/bojananikola_ss.jpg"Kao i "Šejtanov ratnik", i "Šišanje" je generacijski film, pravljen od strane autora koji imaju samo malo godina više od protagonista filma, i mislim da je to izuzetno dragocena stvar. Sve priče koje se provlače kroz scenario su prave priče, i svi likovi u filmu su bazirani na ljudima koje poznajemo ili su u nekom trenutku bili deo naših života. Iskrena, gotovo fanatična vera u ono što radimo i govorimo ovim filmom, prisutna kod cele ekipe, je nešto što zaista daje snage da se prežive i najteži trenuci avanture koja se zove pravljenje ovako ambicioznog i glumački zahtevnog filma u Srbiji." Istakao je reditelj i scenarista filma Stevan Filipović.

 

Data/Images/viktorsavic_ss.jpg"Šišanje" je drugo ostvarenje reditelja Stevana Filipovića kao i producentske kuće Hypnopolis film. Film podržava Beogradska kulturna mreža, a za bioskopsku distribuciju filma biće zadužena distributerska kuća Tuck.

 

SINOPSIS

MLADI GLUMCI

GOŠĆA IZ AUSTRALIJE

ZVEZDE U "ŠIŠANJU"

EKIPA FILMA

ZANIMLJIVOSTI

FOTOGRAFIJE SA SNIMANJA FILMA

FOTOFRAFIJE SA PRVE PRESS KONFERENCIJE

TEASER TRAILER
······ © Belgrade Cultural Network Ltd. ········· design by Trilenium & MASSVision ······